BGRegistar.com

ЕМИР ЕООД

Информация

Емир ЕООД

 

Емир ЕООД е фирма, стартирала своята дейност през 1992 година. Компанията е спрециализирана в продажбата на едро и дребно на стоки за бита. Към днешна дата номенклатурата на фирмата надхвърля 5 000 различни артикула.

 


Емир ЕООД е ексклузивен вносител за България на продуктите на редица водещи турски фирми, производители на стоки за бита – OZLIDER PLASTIK VE METAL, UCSAN, BORA PLASTIK, METE PLASTIK, SIESTA, PAPATYA, SAVAŞ PLASTİK, ANSAN METAL VE PLASTIK, OFFİCE FİLTER, HASSAN YAPI, KULSAN MELAMIN PLASTIK, ULTEKS PELUS, MAKROWIN, ALMAK ALUMINYUM, SERYAT TEKSTIL, ENKO PLASTICS и други.

 


Емир ЕООД разполага със собствен цех за производство и монтаж на душ кабини и преградни стени за баня, от 2001 година. Продуктите се изработват по размери от клиента и неговите индивидуални предпочитания. Всеки готов продукт е с осигурени гаранционна и следгаранционна поддръжка.

 


Емир ЕООД е първата фирма в България, която въведе производството на душ кабини и паравани за баня с нестандартни и индивидуални размери.
Във фирмата са заети квалифицирани монтажни екипи, които отговарят за монтажните дейности, гаранционната и следгаранционната поддръжка на произведените пособия за баня.

 


През 2004 година фирмата официално защити името си и характерния си знак – запазена търговска марка – ЕМИР.

 


През 2013 година дружеството разработва и създава продуктовата си гама – ЕЛЕГАНС, която е за производството на остъкление, предназначено за балкони, тераси, за производството на тенти.

 


Успехът на Емир ЕООД се основава на способността на компанията да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на нуждите на клиента.

Контакти

ЕМИР ЕООД

Варна, ул. Отец Паисий 40
052600043, 052608805
052600043, 0 052608805