BGRegistar.com

ЕМЕ АД

eme ad smolyan, битови ключове, галванични покрития смолян, галванични услуги смолян, електроинсталационни елементи, електроинсталационни елементи смолян, електромеханични елементи смолян, еме ад, еме ад смолян, изработка на метало пресови изделия, изработка на струго автоматни изделия, качествени електроинсталационни елементи, надеждни електроинсталационни елементи, плафониери смолян, препоръчан производител на шприцформи смолян, препоръчана фирма за галванични покрития смолян, производител на инструментална екипировка, производител на инструментална екипировка смолян, производител на комбинирани щанци, производител на многостъпкови щанци, производител на многостъпкови щанци смолян, производител на нестандартна екипировка смолян, производител на щепсели бутони и плафониери, сложни автоматни и щанцови детайли смолян, фирма производител на нестандартна екипировка, фирма производител на щанцови детайли смолян

Информация

ЕМЕ АД

 

ЕМЕ АД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1973 година със седалище град Смолян, кв. Устово ул. Димитър Македонски № 4.

 

Разположена на площ 25 000 кв. метра, фирмата съхранява и развива опита и постиженията в областта на контактните и комутационни елементи за електротехническата промишленост, радиотехниката, електрониката и битовото машиностроене.


Процесите на производство са съобразени с изискванията на българския и международния пазар.

 

Изделията са съпроводени с удостоверение за качество и отговарят на европейските норми за безопасна работа.

 

ЕМЕ АД е партньор на известни фирми като - Schneider Electric Bulgaria Ltd, FESTO Production Ltd, Phoenix Contact, Tyco Electronics, Hummel AG и други.

 

Дружеството поддържа добри делови контакти, не само с българските си партньори, но и с много чуждестранни фирми.

 

Произвежда готови изделия и инструментална екипировка за фирми от Германия, Иран, Русия, Турция, Македония и други.

 

Разработката и внедряването на нови изделия се осъществява с помощта на екип от високо квалифицирани специалисти, с богат опит в конструирането и изработка на нестандартна екипировка - шприцформи, многостъпкови щанци, сложни автоматни и щанцови детайли,галванични покрития и други.

 

Проектирането и изработването на инструментална екипировка се извършва на CAD - CAM системи и прецизни металообработващи машини с CNC управление.

 

Добрата и гъвкавата организация и наличието на завършеност на цикъла на производството във фирма ЕМЕ АД позволява да се изпълняват поръчки с гарантирано качество, при конкурентни цени и срокове.

 

ПРОДУКТИ

ЕМЕ АД - Смолян произвежда и предлага :


Електроинсталационни елементи

 

ЕМЕ АД е фирма с традиции в производството на качествени и надежни електроинсталационни елементи като битови ключове и контакти, разклонители, щепсели, бутони и плафониери, кабелни накрайници и конзолни кутии.

 

Инструментална екипировка

 

Във фирмата, с помоща на CAD - CAM система за дизайн на 3D моделиране се конструира и качествено се изработва сложна инструментална екипировка :

 

  • Многостъпкови и комбинирани щанци
  • Шприцформи, включително и с топлоканални системи

 

Разполага с всички необходими машини за производство на тези инструменти – нишкова и обемни ерозийни машини, CNC - машини, както и с добре подготвени специалисти за тяхното обслужване. Използват се нормализирани пакети и елементи на фирмите HASCO и STRACK NORMALIEN.

 

УСЛУГИ

ЕМЕ АД - Смолян предлага :

 

Изработка на метало - пресови изделия

 

Разполага с високопроизводителни щанцови преси тип BRUDERER, щанцогъващи автомати тип BIHLER както и ексцентърпреси с усилие на щанцоване до 63 тона.

 

Изработка на детайли от термореактивни и термопластични пластмаси

 

Разполага с машини тип ENGEL, ARBURG, FORMOPLAST и BATTENFELD за шприцване на детайли от термопластични и термореактивни пластмаси с тегло до 300 гр.

 

Галванични услуги

 

Разполага с линия за локално покритие AFIG, високопроизводителна установка WIBROBOD, а така също и с голям брой стационарни, барабанни и камбанни вани.

 

Монтаж на изделия

 

Разполага с пневматични и електромеханични машини, контактнозаваръчни машини и прецизни монтажни автомати.

 

Изработка на струго - автоматни изделия

 

Разполага с високопроизводителни агрегатни машини тип ALBE и EUBAMA, а също така и с конвенцинални стругови автомати, обработващи детайли с диаметър до 25 мм.

 

Контакти

ЕМЕ АД

Смолян, кв. Устово, ул. Димитър Македонски 4
030164108, 030164044
030164125