BGRegistar.com

ЕКСА - 5 EООД

Информация

ЕКСА - 5 EООД

Екса - 5 ЕООД е със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на строителството. Дружеството се занимава с проектиране, изграждане, реконструкция и модернизация на индустриални, административни и жилищни сгради, топлотехнически инсталации и съоръжения.

 

Екса - 5 ЕООД е представител на редица водещи световни фирми.

 

Наред със строително - ремонтната дейност, дружествето се занимава и с внос - износ, като има създадени делови контакти с редица реномирани фирми от Европа, Съединените щати, Канада и Китай.

 

Екса - 5 ЕООД e изключителен представител на ICS/Penetron International Ltd - САЩ за България на хидроизолационни системи от най - ново поколение Пенетрон.  В България само за последните пет години с Пенетронса хидроизолирани над 500 000 квадратни метра фундаменти, плочи, басейни, аквариуми, гаражи, покриви, басейни, тераси, асансьорни шахти и бани.

 

На световно ниво са и всички останали стоки, предлагани от фирмата на българския пазар. Екса - 5 ЕООД е изключителен представител за България на акрилно еластомерните хидро - и топлоизолационни покрития АКЮ - САЩ. Покритията намират широко приложение в промишленото и гражданското строителство, като могат да се полагат практически върху всякаква повърхност. Внос на пяна от американската фирма АКЮ.

 

Екса - 5 ЕООД  - производство на дограма - SALAMANDER.

 

Дружеството се занимава и с проектиране и изработка на витражи. 

 

Сградите, които са построени от Екса - 5 ЕООД  се отличават с модерна архитектура, дизайн и функционален комфорт. Компанията има изградени различни обекти, над 150 000 квадратни метра.

 

Екса - 5 ЕООД разполага със собствената модерна технологична линия за производство на алуминиева и ПВЦ дограма, окомплектована с най - съвременна автоматика и прецизността при изработването на отделните детайли.

 

За времето на своето съществуване, Екса - 5 ЕООД  се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Напредъкът и пазарното доверие към дружеството се дължат в немалка степен и на екипа от висококвалифицирани специалисти, които работят в Екса - 5 ЕООД.  

 

Успехите са резултат от усилията на целия екип за създаване на заслужено доверие към компанията, завоювано с качество.

Контакти

ЕКСА - 5 EООД

София, бул. Черни връх 73
029621543