BGRegistar.com

ДЕМС ООД - СТРУГОВАНЕ И ФРЕЗОВАНЕ НА МЕТАЛИ В ГРАД КАЗАНЛЪК

Информация

Информация

Фирма Демс ООД се занимава с металообработка, струговане и фрезоване на метали и метални детайли. Производствената база на фирмата се намира в град Казанлък.

 

Демс ООД е създадена в град Казанлък през 2006 година. Фирмата разполага с производствен цех, оборудван със специализирана техника за рязане, струговане и фрезоване на метали.

 

В Демс ООД работи екип от висококвалифицирани специалисти, с богат опит в работата с метали и изработването на метални детайли. В своята работа те използват съвременни методи и техники за обработка. Произведените от фирмата продукти са с високо качество и устойчивост на атмосферните условия, след съответното третиране на метала.

 

Демс ООД разполага с всички сертификати за изработката на метални детайли и части. Вътрешният контрол на фирмата, гарантира на клиентите, че получават качествен и издръжлив продукт, на атрактивна пазарна цена.

 

Струговане на метали от Демс ООД в град Казанлък

 

Демс ООД извършва струговане на метали. За целта разполага с модерни стругове за метал. Детйлите изработени с тях се отличават с изключителна прецизност и чистота на среза, след който почти не се налага следваща обработка.

 

Струговането в Демс ООД се извършва със студена обработка на материала. В този метод се използва ротация с режещ инструмент, при който се осъществява технологичния процес рязане чрез стружкоотделяне до получанане на желаната форма на детайла.

 

Фрезоване на метали от Демс ООД в град Казанлък

 

Демс ООД се занимава и с фрезоване на метали метални детайли в производствената си база в град Казанлък. За целта разполага с модерни фрези за метал на световно известни марки с висока прецизност и качество на работа. Висококвалифицираните технолози на фирмата използват съвременни техники и методи на работа.

 

При фрезоването подавателното движение се извършва от инструмента, или от детайла прикрепен към работната масата. Демс ООД изпълнява всякакъв вид поръчки за детайли по желание на клиента.

Контакти

ДЕМС ООД - СТРУГОВАНЕ И ФРЕЗОВАНЕ НА МЕТАЛИ В ГРАД КАЗАНЛЪК

Казанлък, ул. Старозагорска 40
0888594534, 0885911357