BGRegistar.com

ДАРИЯ АРХ ДАРИЯ ДИМИТРОВА

Информация

ДАРИЯ АРХ ДАРИЯ ДИМИТРОВА

Адрес: София, ул. Розова долина 22 Тел: 02 8 57 00 05 / 0878 57 75 41 Email: dariadimitrova@mail.bg
 
ЕТ "Дария – арх. Дария Димитрова" е фирма за интериорен дизайн и архитектура. Фирмата предлага цялостно архитектурно проектиране, професионални архитектурни визуализации, интериорно проектиране и се ангажираме с пълния работен процес от предварителното визуализиране на вашата идея до оформянето й в окончателен работен проект и нейното реализиране. Наша основна цел е създаване на завършен краен продукт, представляващ синтез от технологии, интерактивна комуникация, персонален стил, ясно и достъпно съдържание и отличаващ се дизайн. Разполагаме с най-съвременни софтуерни продукти за компютърна графика, триизмерно моделиране и компютърна анимация, както и с високопроизводителни работни станции и дигитална техника. По този начин се постига така желаното от всички фотореалистично качество на триизмерните визуализации. Вие имате възможност още на идейна фаза да разгледате проекта от всички аспекти и да го променяте в детайли както цветово, така и геометрично, за да сте сигурни че отговаря на вашите представи. Това важи с пълна сила както за архитектурни визуализации, така и за визуализации при интериорен дизайн.
Фирмата проектира и реализира хотели, заведения, офиси, магазини, жилищни сгради в София: “Тримата мускетари“, “Оскар“, “Мег“ - Лозенец, “Езерото“, спортен комплекс “Сиконко“ - ж.к. Люлин. в страната: - Русе: “Ирландски пъб“, “Странджата”, “Олимпиец“, “Халите – пицария”, “Дейтона” - Габрово: “Боила” - Правец: реконструкция на “Шатрата” - Велико Търново – виенска сладкарница и “Магро фут”. Арх. Дария Велкова Димитрова има 21 год. проектантски стаж.

Нашият динамичен екип е атентивен към желанията и изискванията на клиентите си. Съобразявайки се с тези два важни за нас фактора ги упътваме, съветваме и влагаме целия си професионализъм и опит, за да ги удовлетворим през и в края на процеса на съвместната ни работа. Проектите се разработват и в хармония с Учението ФЪН ШУЙ.

Контакти

ДАРИЯ АРХ ДАРИЯ ДИМИТРОВА

0028570005/0878577541