BGRegistar.com

БЕЙСКОМ ООД

Информация

БЕЙСКОМ ООД

Центърът за професионално обучение Бейском е създаден през 2006 година със седалище гард Русе.

 

Развива своята дейност в областта на образованието. Центърът е създаден с цел предоставяне на професионално обучение и професионална квалификация.

 

Притежава лиценз за извършване и удостоверяване на професионално обучение от Националната агенция за професионално образование и обучение.

 

Бейском се стреми да предоставя качествено обучение и професионална квалификация. Основните дейности на центъра обхващат мотивационно и квалификационно обучение на заети и безработни лица.

 

Чрез придобиване на нови знания и професионални умения се дава възможност на  безработните и хората с увреждания да се реализират успешно на пазара на труда.

 

Услугите на центъра са отворени и към работодателите, които желаят да повишат професионалните умения на своите служители.

 

Центърът за професионално обучение Бейском прилага съвременни методики и програми за качествено и ефективно професионално обучение.

 

Учебният материал се преподава на модулен принцип, съобразен с държавните образователни изисквания.

 

Центърът работи с екип от преподаватели, притежаващи  професионален опит, квалифицирани и компетентни в своята област.

 

Център Бейском осъществява професионално обучение под формата на квалификационни курсове където се предлагат възможности за избор между дневни, вечерни, съботно - неделни или индивидуални курсове.

 

Курсовете включват теоретични и практически занятия.

Контакти

БЕЙСКОМ ООД

Русе, бул. Цар Освободител № 108, вх. В, ет, 3, ап. 11
0897968720, 0897968719