BGRegistar.com

АНИКО

Информация

АНИКО

 

АНИКО ЕООД е фирма със седалище град Хасково, бул. Георги С. Раковски № 1.

 

Развива своята дейност в областта на строителството.

 

Занимава се със строителство, ремонт и поддържане на хидромелиоративни, хидротехнически, ВиК и енергийни обекти, жилищни и промишлени сгради, пътища и обекти от инженерната инфраструктура.

 

Анико ЕООД извършва строителство и довършителни работи на сгради, луксозни ремонти, вертикални планировки, изграждане на водоснабдителни и канализационни обекти.

 

Фирмата се разширява, усъвършенства и специализира в дейността си, като предлага услуги с високо качество на конкурентни цени.

 

Анико ЕООД е строителна фирма, притежаваща богат практически опит и екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти.

 

Фирмата е в състояние да предложи подходящи решения, отговарящи на индивидуалните изисквания, независимо от обема и сложността на работа, свързана с дейността и.

 

Анико ЕООД е фирма, формирала собствен стил, с утвърдено име, което е синоним на безупречен имидж, коректност в партньорските отношения и гарант за качество.

 

За времето на своето съществуване Анико ЕООД, се наложи, като лидер в строителния бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и надежден партньор.

 

Контакти

АНИКО

Хасково, бул. Георги С. Раковски 1
038662492, 038662491
0888590903
038664366