BGRegistar.com

АНАТУР ООД

Информация

АНАТУР ООД

Анатур ООД е туристическа агенция със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на туризма.

 

Специализирана в организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина.

 

Извършва хотелски резервации.

 

Организира чартърни и автобусни екскурзии, сватбени пътешествия, круизи, шопинг турове, бизнес семинари, опознавателни и културни мероприятия, ученически екскурзии и абитуриентски балове.

 

Предлага голямо разнообразие от маршрути, включващи посещение на различни градове и забележителности, които запознават участниците в тях с историята, паметниците, архитектурните забележителности и музеи на страните и градовете. 

 

Сключва медицински застраховки с осигурен асистънс за чужбина.

 

Анатур ООД е регистрирана като Туроператор и Туристически агент и притежава Лиценз за туристическа дейност РК-01-6309 и сключена застраховка - Отговорност на Туроператора - полица №1316009332000001.

 

 Анатур ООД с удоволствие ще посрещне и сбъдне Вашите мечтите за пътешествия в най - екзотичните, най - романтичните и най - предпочитаните кътчета по света, като едновременно с това ще Ви накара да се чувставате единствени и ще подходи към Вас с уважението и вниманието, което заслужавате. 

 

Екипа на туристическа агенция Анатур знае и цени вашето време, затова ще се постарае да осигури и направи почивката Ви незабравима.

 

Доверете се на дългогодишния опит и висококвалифицирания екип на Анатур ООД.

Контакти

АНАТУР ООД

София, бул. Княз Александър Дондуков № 57 Г, партер
029877268, 024831151
0885162171