BGRegistar.com

АЛУ КОСТА ЕООД

Информация

АЛУ КОСТА ЕООД

Алу Коста ЕООД е фирма със седалище град Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 57.

 

Специализирана за производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, стъклен витраж, метални парапети и конструкции.

 

Фирмата е на пазара от 2001 година, преди този период изпълнява проекти в съдружие, като най - известни са ВИП летище - София, курортен център на руското Черноморие п. Небуг Краснодарски край, МАП - гр. Туапсе.

 

От 2005 година фирмата разполага с нова призводствена база от 1200 кв/м покрита площ, намиращ се на територията на бившия завод Устрем - ул. Нестор Абаджиев 57.


Оборудването на фирмата за производство на алуминиева дограма и фасади е на италианската фирма Emmegi, за производство на PVC дограма на турската фирма Kaban.

 

Алу Коста работи в тясно сътрудничество с производители на профили Стилмет АД, Алумил за алуминиеви профили и Veka - Германия за профили от PVC и утвърдени български производители.

 

Фирмата разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалист с голям опит.

 

Алу Коста ЕООД предлага продукти и услуги с високо качество на конкурентни цени.

 

За времето на своето съществуване Алу Коста ЕООД се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор, не само на българския пазар.

 

Контакти

АЛУ КОСТА ЕООД

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 57, бивш завод Устрем
032628790
0898505113
032628790